Plan Nederland.jpg 

www.plannederland.nl

 

Daniëlle Prent, HR Manager:

 

“Een lastig traject”  Een nieuwe pensioenregeling vanwege alle wetswijzigingen en de grote impact op onze organisatie en betrokkenen, waaronder RvT en de OR, uiteindelijk naar tevredenheid ontwikkeld en ook uitgerold.

 

Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben we veel scenario’s met jullie besproken en zijn deze ook door jullie berekend / doorgerekend. Er hebben veel bijeenkomsten plaatsgevonden met pensioen informatieverstrekking en gelegenheid voor het stellen van vragen door het personeel.

 

Jullie waren goed bereikbaar voor vragen en speelden snel hierop in. Kortom, een door RvT en OR goedgekeurde nieuwe pensioenregeling en ingevoerd in de organisatie.”

 

 ijtlogo.gif

www.ijsseltechnologie.com

 

Freek van Zadelhoff, Algemeen directeur:

 

Stator & Liber is al jaren onze vaste adviseur op het gebied van pensioenregelingen. De kennis gekoppeld aan de prettige, zakelijke en toch warme manier van samenwerken, maken dat we al jaren naar volle tevredenheid klant zijn. Zij hebben bij ons moeilijke dossiers feilloos opgelost, met oog voor ieders belang. Echt een partner.

 

 

 logo TP.jpg

www.totalproduce.com

 

Martijn van der Velde, Financieel Directeur:

 

Ik zou Stator & Liber willen omschrijven als: ”een zeer deskundige organisatie, die met hun pro-actieve benadering ons ontzorgt op het gebied van pensioenen en personeelsverzekeringen”.

 

 

 Kika.png

 

www.kika.nl

 

Rinske Vedder, HR manager:

 

KiKa is erg tevreden over de samenwerking met Stator &Liber. Er is altijd een professioneel en snel antwoord op al onze vragen.

Daarnaast is Stator & Liber persoonlijk en betrokken, wat wij erg waarderen.

  

 Hotel L europe.png

www.leurope.nl

 

Päivi Hagendoorn, HR Director:

 

In Stator & Liber hebben wij een bedrijf gevonden die te allen tijde ons uitvoerig van informatie voorziet. Die ons goed op de hoogte houdt van alle veranderingen en die het daadwerkelijk zo kan verwoorden zodat ook onze medewerkers begrijpen waar het over gaat. Daarnaast spreekt ons het persoonlijke contact en de snelle afwikkeling van alles erg aan.

 

 

 

 

®2014 Stator & Liber
Alle rechten voorbehouden