Stator & Liber 

 

Onze naam zegt alles over onze daadkracht en onze inzet voor onze klanten. Stator & Liber verwijst naar de Romeinse god Jupiter, de 'almachtige en goede die donder en bliksem, regen en zonneschijn verwekt'. Zo lopen wij ook uw verzoek aan. Wij zijn pas tevreden als uw vraag of verzoek naar alle tevredenheid is beantwoord en u en uw medewerkers genieten van het succes. Uw belang is daarbij leidend.

 

Wij gaan de strijd met verzekeraars of pensioenfondsen niet uit de weg als dat uw belang dient. Als middelgroot kantoor is de menselijke maat voor ons belangrijk en daarom kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en een grote mate van betrokkenheid met uw bedrijf. Onze klanten bevinden zich in heel Nederland. Wij zijn gevestigd in het sfeerrijke Naarden-Vesting.

 

Uw vraag is onze missie

Stator & Liber wil haar klanten volledig ontzorgen door het uitleggen en verhelderen van pensioenregelingen voor DGA's, bedrijven en medewerkers. Onze aanpak creëert een meerwaarde in de vorm van resultaten waar onze klanten daadwerkelijk iets aan hebben en mee verder kunnen. Met dank aan onze door de wol geverfde pensioenspecialisten.

 

Het is niet alleen de uitdaging om uw complexe pensioenmaterie helder en begrijpelijk te maken, ook het in de hand houden van de kosten voor uw bedrijf is een belangrijk uitgangspunt. Niet begrijpen betekent risico's lopen. Onze dienstverlening is er op gericht om pensioendeskundigheid in te brengen, ook vanuit civiel- arbeidsrechtelijk perspectief. Openheid, onafhankelijkheid, flexibiliteit en professionaliteit kenmerken onze aanpak en inzet.

 

Visie

Stator & Liber streeft naar transparantie in pensioencommunicatie. Ons uitgangspunt is dat iedere DGA, ieder bedrijf en iedere werknemer toegang zou moeten hebben tot de eigen pensioenregeling en de bijbehorende – te verwachten – resultaten. Daar streven wij elke dag naar.

 

Wat zijn onze tarieven?

Wij werken op basis van declaratie. De uren die wij besteden aan een opdracht worden per maand gefactureerd waarbij het uurtarief afhankelijk is van de opdracht. Een maatwerkofferte verstrekken wij graag op aanvraag. Daarbij voeren wij het intakegesprek kosteloos. Door de uitgebreide ervaring en het hoge kennisniveau kan Stator & Liber u vooraf een urenbegroting geven voor een project.

 

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Wij adviseren ondernemingen en hun DGA's en ondernemingsraden. Ook leveren wij diensten aan accountants- en administratiekantoren, belastingadviseurs en advocatenkantoren.

®2014 Stator & Liber
Alle rechten voorbehouden