Organisatie

 

Stator & Liber is in 2004 opgericht. Het bedrijf is ontstaan vanuit de gedachte dat pensioenkennis veel meer gedeeld moet worden. Immers, door kennis te delen en daarover helder te communiceren zijn bedrijven en hun medewerkers beter in staat deze complexe materie te begrijpen. Onze missie is dan ook: in woord en daad verantwoorde pensioenkennis leveren aan onze de klanten.

 

 

Advies en beheer

Stator & Liber is een middelgroot kantoor. Onze activiteiten zijn opgesplitst in twee businessunits: advies en beheer. In de adviespoot zijn onze no-nonsense en pragmatische consultants actief. In de beheerpoot beheren wij de verzekerde regelingen van onze cliënten; van administratie en mutaties verwerken tot controle op en communicatie met de verzekeraars. Hier geldt: beter is goedkoper. Voor een doelgerichte communicatie houdt Stator & Liber alle lijnen graag kort en helder. De lijnen zijn kort en de missie is helder: kwaliteit leveren voor de klanten.

 

Bridge v.o.f.

Sinds 1 januari 2017 maakt Stator & Liber deel uit van Bridge v.o.f. Het voordeel voor u is dat wij hierdoor onze dienstverlening fors hebben kunnen uitbreiden, onder andere op het gebied van (schade- en employee benefits)verzekeringen en risicobeheer. Zie ook www.bridge-economy.nl

 

 

 

®2014 Stator & Liber
Alle rechten voorbehouden