Een pensioenregeling vergt zorgvuldig onderhoud. Van administratie en personeelsmutaties tot controle op financiële stukken. Foutieve mutaties kunnen immers grote financiële gevolgen hebben voor uw onderneming. Ook op dit punt kan Stator & Liber u ontzorgen door het beheren van de pensioencontracten en de overige collectieve contracten die zijn gerelateerd aan een arbeidsovereenkomst.

 

Wij maken gebruik van geavanceerde online administratie- en communiceersystemen waarbij alle gegevens veilig zijn opgeslagen. En waarbij u altijd bepaalt bij welke werkzaamheden wij u ondersteunen: van het overnemen van een deel tot en met de volledige administratie en bijbehorende communicatie. Hiervoor bieden wij u verschillende dienstverleningspakketten toegesneden op uw situatie.

 

U schakelt Stator & Liber in. Wat zijn de voordelen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard biedt Stator & Liber een vrijblijvend en kosteloos onderzoek aan om te beoordelen wat uw huidige investeringen zijn op dit gebied en wat de mogelijke besparingspunten zijn, mocht u ons inschakelen voor bepaalde beheertaken.

 

®2014 Stator & Liber
Alle rechten voorbehouden