Accountants

 

Stator & Liber werkt graag samen met accountants.

 

Dat kan zijn met de accountants van onze relaties. Maar vaak worden we ook door accountantskantoren ingezet ten behoeve van hun relaties. Accountantskantoren met en zonder een pensioenvergunning. Door elkaars kennis en faciliteiten te combineren ontstaat een win-winsituatie die gunstig uitvalt voor de eindklant. En dat is tenslotte wat we willen bereiken.

 

Onze insteek is die van risicobeheersing. Een pensioenregeling kent vaak risico’s die zeer materieel zijn. Het is onze (en uw) zorgplicht om deze risico’s zichtbaar te maken en te beperken. Wij dagen u uit om met ons hierover van gedachten te wisselen.

 

Misschien is onze visie het beste samen te vatten in de volgende stelling: ‘Zonder kennis van de pensioenregeling is het niet mogelijk dat de jaarrekening een getrouw beeld geeft conform BW 2 art.362.’

 

DGA-pensioen berekenen

Het is onze ervaring dat het gemiddelde accountantskantoor voldoende kennis in huis heeft over het DGA-pensioen. De berekeningen en de papierwinkel worden wel vaak uitbesteed. We doen dit werk graag voor u en zullen graag een samenwerking op dit gebied starten.

 

®2014 Stator & Liber
Alle rechten voorbehouden